Mit tud a dermaroller? Mi az a dermaroller?

A dermaroller a kozmetikának egy igazán meglepő újítása! A rolleren lévő apró, fél mm hosszúságú tűk pici csatornácskákat nyitnak a hámszöveten, amelyeken keresztül egyrészt az orvosi tisztaságú ampullák hatóanyagai szívódnak fel az élő sejtek szintjéig, másrészt azokban a kollagén- és elasztinszintézis azonnal megkezdődik, hogy a tűk által képzett csatornácskák bezáruljanak. Csodálatos következménye a kezelésnek, hogy SAJÁT kollagén és elasztin rostok képződnek a bőrben, amelyek hosszú hónapokig rendkívüli mértékben növelik az arc illetve a nyak bőrének rugalmasságát.

A kezeléseket 7-10 naponta végzem, 5 kezelés ajánlott, hogy a tartós rugalmasító hatást elérjük.

A kezelés egy alapos bőrtisztítással és peelingezéssel kezdődik, majd a bőrfelület fertőtlenítése után felkenem az ampulla tartalmát. A dermarollert ekkor görgetem végig az egész arcon és szükség szerint a nyak bőrén, amely bizonyos fokú pirosságot eredményez. Ezután nyugtató készítménnyel és hideg vasalóval simigálom át az arc és nyak felületét.
Otthoni ápolásra külön krémet szoktam ajánlani, mert a bőr felszívó képessége rendkívüli mértékben megnövekszik, fontosnak tartom biokészítmények használatát, hogy semmilyen vegyszer ne kerüljön se a bőrbe, se a bőrön keresztül a véráramba. Napvédő készítményt mindenképpen fizikai, és nem kémiai fényvédőt fogok készíteni (hogy mi a különbség közöttük, ott elmesélem), de volt olyan eset, hogy pakolást is készítettem a vendégemnek otthonra.

Kérdésed van? Hívj fel, vagy keress meg a kozmetikában, személyesen megmutatom, hogy néz ki a dermaroller, és milyen ampullákkal dolgozom!

Kozmetikus Gabi 06304088407